website templates free download

Прикачна пръскачка е селскостопанска единица, състояща се от система за пръскане, хидравлична стрела и резервоар за работна течност, монтирана върху несамоходно шаси. Шасито и системата за пръскане са оборудвани с технологии, които позволяват те да бъдат прикачени към трактора, който едновременно движи пръскачката по работния маршрут и захранва помпата на системата за пръскане.

Богуслав предлага на своите клиенти най-добрите теглени пръскачки както по качество, така и по функционалност.  Два важни фактора допринасят за високото качество на частите и агрегатите на пръскачките - използваните при производството съвременни технологии и дизайнерски решения, както и използването на компоненти от световно известни компании-производители на оборудване за селското стопанство като Annovi Reverberi (помпи за пръскачки), Weasler (карданни валове за селскостопанска техника), Lechler (накрайници), Raven (оборудване за прецизно земеделие) и ARAG (компютърно управлявани системни и пластмасови части за пръскащи системи). 

Предимства на прикачните пръскачки на Богуслав. На първо място, заслужава да се отбележи голямата гама от модели, която позволява на клиента да избере е най-подходящата машина за неговото стопанство. Моделите се различават по обема на резервоара, дължината на хидравличната стрела, производителността на помпата на системата за пръскане, гумите и други параметри. Всички пръскачки имат висока скорост и маневреност, възможност за промяна на височината на положението на стрелата спрямо нивото на земята, възможност за плавна промяна на ширината на коловоза, системи за намаляване на вибрациите на стрелата и стабилизиране на нейното положение. Много удобно се контролират разпръсквачите както по отношение на движението им по работния път, така и по отношение на процеса на пръскане и подготовката на работната течност. Дизайнът на шасито, навигацията, круиз контролът, пътният компютър, миксерът с различни обеми, специалните пакети от екстри (някои от тях се предлагат като опция) правят процеса на работа с пръскачките наистина комфортен.

ПРЪСКАЧКА BOGUSLAV ODYSSEY 2500-18.

Благодарение на безстепенната настройка на колеята между 1400 и 2100 мм, този модел е подходящ за всякакви условия и култури. Паралелограмното окачване с два хидравлични цилиндъра позволява прецизната настройка на работната височина на щангата от 700 до 1800 мм.

Капацитет на бидона, л

2500 л

Отделно бидон с чиста вода за измиване на ръцете.

Щанга, м

18 м

С хидравлично разгъване.

Помпа, л/мин

145 л/мин

Annovi Reverberi

Размер на гумите

9,5 R32

Ширина на колея, мм

1400-2100

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus, odit?

Миксер

Компютърно управление на пръскането 

Arag

с компютър Arag Bravo 180S

Електрически байпас, арматура, клапании, дебитомер 

Arag

Немски ветроустойчиви дюзи 

3 броя

Lechler IDK монтирани на дюзодържач Arag

Пълен секционен контрол

GPS

Възможност за пълен секционен контрол с GPS или изключване на всяка една от дюзите.

Работна височина на щангата, мм 

700-1800

Клирънс, мм

550 мм


Опитен персонал, напреднали технологии, дългогодишен опит и внимание - това получава украинската фирма Богуслав като обратна връзка от клиентите си. Това гарантира надеждността на техните продукти. Повече от 5000 прикачни пръскачки на марката са в експлоатация в Украйна, Казахстан, Молдова, Русия, Румъния, Литва, България, Полша и Унгария.

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved