make your own site
МАШИНИ

CAMARA, базирана в Бургос, Мерида (Бадахос) и Калеруга (Бургос) е една от първите компании в Европа, които са изцяло посветени на производството на селскостопанска транспортна техника. С над 50 години опит в сферата производителят непрекъснато обновява своите продукти и машини като винаги включва най-високите технологии.
Испанския бранд CAMARA е съсредоточил усилията си в поддържане на иновационен и технологичен растеж, благодарение на което продуктите му присъстват на американския, европейския и африканския пазар. Марката има три работни центъра, а широката й гама от произведени торорачки, ремаркета, вани, сеялки, платформи, цистерни, разпръсквачи, фуражни ремаркета и т.н. се продават в целия свят съгласно най-високите изисквания за качество.
Клиентите все повече изискват технологично по-пълни и сложни машини, затова CAMARA се адаптира към ситуацията и това й позволява да бъде конкурентоспособна и да предоставя по-добро обслужване.
Основната цел на бранда в краткосрочен план е да разшири пазарите си, главно чрез износ на машини. Тук сме, за да покажем, че марката има място и на българския пазар.
Новите високопрецизни торачки CAMARA, изработени от неръждаема стомана или поликарбонат, имат голямо разнообразие на обеми и капацитети, голям брой допълнения и подобрения и са подходящи за всякакъв вид тор.
Те могат да разпространяват както химически, така и биологични продукти. Машината е монтирана на двойно шаси за свързване на товарни клетки, има екрани с индикатор за килограми, зареждане и разтоварване на паметта и акустична аларма. Благодарение на решетката, която се намира във вътрешността на машината, пресяването става възможно и по този начин се предотвратява залепването върху лентата. Още много плюсове отличават испанската марка - с радост ще ви разкажем повече за тях. Агроес е българският партньор на CAMARA, не се колебайте да ни потърсите за повече информация.

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved