site templates free download

FIRST CLAAS USED Center - Първият център за употребявана КЛААС техника

Търсите евтина машина с добро качество? Агроес е официален партньор на първия по рода си официален център на КЛААС за употребявана техника. Тук можете да се възползвате от употребявани машини, които са щателно тествани, поддържани и почистени преди проджба. Особено популярна е практиката за връщане на машина след лизинг или при замяна с нов модел, често след краткосрочна употреба. Такива машини стават част от нашия център, продават се или се отдават под наем по програмата КЛААС РЕНТАЛ. Активно подкрепяме търговията на нашата употребявана техника на международно ниво. 

claas

С етикет от Първия център за употребявана техника КЛААС ние ви даваме гаранция, че вашите „нови“ машини ще изпълнят това, което обещаят. 

Mobirise

Ние ще ви съветваме по въпросите за финансирането, осигуряваме правилен ремонт на машините и предлагаме индивидуални настройки. Всичко на най-високо техническо ниво.

Mobirise

Разгледайте нашите предложения сега или ни потърсете на телефон
+359 889 758 882
за повече информация и коментар на конкретни машини.

КЛААС КОМБАЙНИ, ТРАКТОРИ, БАЛОПРЕСИ, ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ, СИЛАЖОКОМБАЙНИ И ДР. УПОТРЕБЯВАНИ МАШИНИ

Всяка седмица получаваме нов набор от прегледани, удобрени и в отлично състояние машини, които подлежат на транспортиране до България.

Възрастта на една машина и отработените й часове не говорят достатъчно за нейното състояние и може да подведат клиента. Защото условията на употреба, разходите за грижа и поддръжка се различават значително при всеки фермер. Затова при нас е въведена програма за класифициране на всяка машина според стандартите на Центъра за употребявани машпини КЛААС. Всяка машина е обозначена с платинена, златна, сребърна или бронзова звезда, която определя нейното състояние и цена. Това ви дава максимална прозрачност и гарантира единни стандарти, цялостна проверка от опитни техници и ниво, отговарящо на най-високите изисквания на името КЛААС.

Mobirise

PLATINUM МАШИНИ

★ Макс. години - 3;
★ Макс. работни часове за трактори 2000ч.; за комбайни 500ч.; за силажокомбайни 1000ч.
★ Тествани спрямо стандарт КЛААС;
★ Всички ремонтни, сервизни и поддръжни дейности по машината са извършени от Центъра на КЛААС;
★ Включена гаранция MAXI CARE USED - 1 година или 1000 р.ч. за трактори; 250 р.ч. за комбайни и 500 р.ч. за силажокомбайни;

Mobirise

GOLD МАШИНИ

★ Макс. години - 5;
★ Макс. работни часове за трактори 5000ч.; за комбайни 2500ч.; за силажокомбайни 2500ч.
★ Тествани спрямо стандарт КЛААС;
★ Всички ремонтни, сервизни и поддръжни дейности по машината са извършени;
★ Годни за упореба веднага;

Mobirise

SILVER МАШИНИ

★ Макс. години - 5;
★ Макс. работни часове за трактори 5000ч.; за комбайни 2500ч.; за силажокомбайни 2500ч.
★ Тествани спрямо стандарт КЛААС;
★ Наличен списък с необходими изчакващи ремонти;
★ Годни за употреба;

Mobirise

BRONZE МАШИНИ

★ Основно почистена;
★ Годна за употреба;

На официалния сайт на Центъра за употребявана техника КЛААС моежте да намерите всчики налични към момента машини. Не се колебайте да се свържете с нас за запитвания относно цена, състояние, наличности и всичко, което ви интересува. 


Oснован през 1913г. като семеен бизнес днес CLAAS е един от водещите световни производители на селскостопанска техника. Компанията е със седалище в Harsewinkel, Вестфалия. Днес за CLAAS работят над 11 000 работници по целия свят, а през финансовата 2018г. брандът отчита оборот от 3,8 милиарда евро. Фирмата е абсолютен лидер на световния пазар на комбайни.
Агроес Ви дава възможност да модернизирате Вашето стопанство избирайки най-добрата марка на пазара. Употребяваната техника в нашия сектор не е принудителна необходимост, а размуно решение.

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved