free css templates

ТРАКТОРИ

Тракторите Кубота са групирани в 7 серии от 12 до 170 к.с. като има голямо припокриване на мощност с цел да се повиши избора от подходящи габаритни размери за нуждите на производства изискващи по-особени технологични процеси.

Най-малките трактори са разделени в две серии - В1 и B2. Изключително подходящи са за работа в оранжерии, тесни лозови насаждения или овощни градини, които не позволяват работа на висок трактор. Серия ВХ пък предполага работа с различни приспособления като косачка, дъска за сняг, фреза за сняг, роторна метла за почистване, челен товарач.

Сериите L1 и L2 са в мощностния диапазон от 36 до 62к.с. и са изключително подходящи за работа в малки стопанства или за комунални нужди.

Тракторите от серия М се отличават с опростена конструкция, здравина и максимална функционалност, а през 2019 година гамата се увеличи с нови попълнения - М4 (66-74к.с.) и М5 (95-113к.с.). М5 е наличен и във Narrow версия специализирана за лозарство и овощарство. Серия MGX IV е представена от трактори с мощност от 104 до 143к.с., предназначени за по-тежка работа на полето. От 2016 година започна серийното производство на най-мощната серия М7001 с трактори до 170к.с. с три основни модела М7131, М7151 и М7171. През 2019 година на пазара излезе нова подобрена версия на серия М7002.

През есента на 2019 година Кубота ускорява присъствието си на пазара като представи първият си съвместен проект с Булер Индъстриис в Северна Америка. Това е новата 8-ма серия на Кубота, разделена на два модела М8-191 с мощност 190к.с. и М8-211 с мощност 210к.с. Моделите са оборудвани с шест цилиндров дизелов двигател Къминс. Вариантите за трансмисия ще бъдат два - Powershift трансмисия с 30 предни и 15 задни предавки (разделени на пет диапазона с шест предавки във всеки) или безстепенна скоростна кутия KVT.

Не е необичайно да видиш трактор Кубота по полетата в Северозападна България. Напоследък стопаните от този край на страната все повече залагат на японските технологии при тракторите и прикачния инвентар. С течение на годините тракторите Кубота в тази част на България се приемат изключително добре. Производителите съзнават, че техниката е надеждна, високопроизводителна, а и гаранцията която дава производителят - 4 години или 4000 мото часа красноречиво говори за това. Най-търсени в тази част на България са тракторите Кубота от М-серията в мощностния диапазон от 95 до 143к.с. Това са мултифункционални трактори, защото могат да се използват за всякакъв вид обработки. Стават за обработки като дисковане и оран, както и за окопаване на пролетните култури.

Mobirise

Един от най-популярният трактори на Кубота - модел М5091, се предлага на промоционална цена с изгодни лизингови условия. Той е универсален, с мощност 95к.с. и с малък радиус на завиване. Комфортен и лесен за управление. Подходящ и за животновъдни стопанства. Трансмисията с 36 предавки напред и назад. Товароподемност 4т. Автоматични звена. Кабина с остъклен люк и перфекта видимост.

ПРИКАЧЕН ИНВЕНТАР

САМОХОДНИ КОСАЧКИ

Самоходните косачки са представени в 5 серии като при всеки един от моделите има възможност за избор на косилен апарат с различна работна ширина. Кошовете за събиране на окосената трева достигат до 1000 литра вместимост, а при някои от тях разтоварването може да се извърши дори на ремаркета с височина до 1,80 метра. За големи терени с неравна повърхност Кубота предлага и модела F 1900 D със задвижване на всички колела. Вгражданите двигатели са дизелови с директно впръскване, което превръща косачките в изключително подходящи и ефективни за организации занимаващи се професионално с озеленяване на терени.

Кубота чрез своята дъщерна фирма Kverneland произвежда и пълна гама прикачен инвентар с марката Кубота.


Агроес ЕООД е официален дилър на Кубота България за Северозападна България. Предлагаме цялата наличност на трактори и прикачен инвентар на марката. Даваме експертна информация за всички машини, правим изгодни предложения и отстъпки.
Базата ни се намира в гр. Монтана, пътя за Николово. Там на склад са налични новите многофункционални трактори модел M5091 /95к.с./, М135 GX III /140к.с./ и M7151 /150к.с./ - подходящи както за по леки, така и за тежки обработки.
На сайта на производителя може да се запознаете подробно с характеристиките на всеки модел, а при допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас!

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved