online web builder

ТРАКТОРИ

Уникалност, здравина и широк спектър от възможности откроява машините и специално подбрания инвентар на тракторите LS. Те са идеалното решение за лозари, овощари и животновъди, благодарение на компактния си размер, иновативен дизайн, здравина и надеждност. Тракторите LS са в крак с европейските изисквания за еконорми при колесните трактори.

Големият XP със 101 к.с. – мощност, сила и удобство.  

Най-големият представител на марката LS – тракторът от серията ХР със 101 к.с. Освен мощност, сила и икономичност, той притежава и предимства като обезшумена кабина, джойстик управление, пневматична седалка, завъртаща се на 20°, допълнителни 8 фара за по-добра видимост нощем и ред иновации в духа на LS тракторите.

Трактор LS MT3.60  

LS MT е типичен компактен лозаро-овощарски трактор от ново поколение. С изцяло иновативен и съвременен дизайн и двигател, който е по-мощен и по-икономичен той отговаря на всички еко стандарти. Тракторите от серията MT3R са оборудвани с Tier V Mitsubishi дизелов CRDI двигател с номинална мощност от 57 к.с. при 2600 об.мин. Двигателите отговарят на Европейските изисквания за шум и вредни емисии етап 5.

Най-малките и ценово икономични представители на компактните трактори LS са тези от серията J. 

Модел J27 е с мощност 27 к.с. и задвижване 4X4. Компактният му дизайн е отлично пригоден за работа в парници, овощни градини, лозя, градинарство, комунални услуги, хоби фарминг, както и в малки и средни земеделски стопанства. Предлага се с фабричен челен товарач, който е отличен за работа в малки животновъдни ферми. С багерно устройство съществува и като опция за различни комунални приложения. Мощният двигател и компактният дизайн позволяват на трактора да извършва тежки товарни работи и в същото време да минава през достатъчно малки пространства във фермите. Модерният дизайн пък предразполага към много добра видимост от страна на оператора. Освен предните фарове, са добавени и два задни за по-добър контрол при нощна работа. 


Агроес ЕООД е официален дилър на Сатнет – Карлово за Северозападна България. Сатнет ЕООД е лидер на пазара в сегмент малогабаритни, компактни и среден клас нови и употребявани трактори. Официален вносител на престижната марка корейски трактори LS, както и на богата гама земеделска техника. Фирма Сатнет е най-големият вносител на употребявани японски трактори в България - Kubota, Iseki, Mitsubishi, Shibaura, Hinomoto. Компанията е една от фирмите с най-дългогодишен опит в областта на земеделската техника в България, доказала своя професионализъм и качество. 

© Copyright 2021 Agroes EOOD - All Rights Reserved