create a site

ПРИБИРАЩА ТЕХНИКА, ХЕДЕРИ

ПОЧВООБРАБОТВАЩА ТЕХНИКА

КОЛИЧКИ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ХЕДЕРИ И СЕЯЛКИ


Агроес ЕООД е официален дилър на Металагро АД за регион Северозападна България като предлага голям набор от висококачествени хедери за комбайни по запитване и на склад.
Металагро АД е дружество създадено през 1950г. Машината, с която се свързва името на фирмата както в България, така и целия бивш източен блок е ПСП 1,5 - тази умна и рационална конструкция остава ненадмината и до днес по заложените в нея принципи за прибиране на слънчоглед с минимални загуби. Металагро АД запазват и до днес гениалната концепция, заложена в ПСП, усъвършенстват конструкцията достигат нивото на съвременните технически постижения. Днес Металагро предлага ненадминат по своята функционалност и качествена изработка хедер, безспорен шампион по прибиране на слънчоглед с най-ниски загуби и с висока работна скорост.
Същото високо качество на жътвата предоставят и хедерите за царeвица и рапица - с тях се наблюдава значително увеличение на добива за сметка на намалените загуби, при задоволително високата работна скорост.
Машините на Металагро АД са израз на уважението към труда на българските фермери. С тях правим възможно богатството, което са отгледали на полето да бъде прибирано без загуби. 

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved