bootstrap responsive templates

ТРАКТОРИ ЗА ОТКРИТО ПОЛЕ

Same Virtus - Легендарната надеждност на марката SAME съчетана с ненадмината технология в този клас. Запознайте се с новото семейство Virtus - сега с още повече сила от всякога, предлагайки идеалния отговор за съвременното земеделие. Новият двигател FARMotion с SCR е в съответствие с разпоредбите от етап IV и осигурява изключителни резултати в съчетание с нисък разход на гориво. Огромното разнообразие от налични аксесоари и конфигурации прави тракторите Virtus изключително универсални машини, обслужващи всяка възможна нужда.

Same Explorer - С над 130 000 бройки продадени от 1983г., Explorer е един от най-популярните SAME трактори за всички времена. Днес Explorer е оборудван с редица допълнителни функции, а асортиментът е разширен, което го прави идеалният придружител за всеки фермер, който търси универсална, удобна и надеждна машина. Новият Explorer се предлага в 8 модела, с 3 версии (LD-MD-HD), които могат да бъдат персонализирани допълнително, и избор на две различни конфигурации. Предлага се гама от опции - двигатели с 3 или 4 цилиндъра, 3 вида хидравлична система, 3 различни междуосия, високоефективна чисто механична скоростна кутия или кутия със скоростни предавки на мощността и т.н. Новата гама на Explorer предлага най-добрата сигурност, качество и производителност, с ниски разходи за собственост.

Same Dorado  - Многофункционалният, компактен и изключително пъргав Дорадо сега се отличава с нов дизайн на капака в съответствие с най-новия образ на семейството на SAME и двигателите FARMotion, готови за предизвикателствата на утрешното земеделие. Особено подходящ за работа както в открито поле, така и в затворени пространства, идеален за всички онези работни места, които изискват висока степен на безопасност, за работа в хълмисти и планински местности. Дорадо предлага най-съвременна технология, съчетана с превъзходен комфорт. Предлагайки разнообразни конфигурации, избор на задвижване на 2 или 4 колела, това е трактор, обслужващ широк спектър от различни нужди.

Same Dorado Classic - Ценен със своята гъвкавост и маневреност, Dorado Classic вече разполага с новите двигатели FARMotion и разширява гамата си с нови модели и различни конфигурации, създадени да задоволят всяка конкретна нужда. От версията 80, перфектна за селскостопански задачи, дори и в малки пространства, до по-мощната версия 90.4, способна да се справи с най-трудните задачи. Високата оценка идва и благодарение на комфортната ергономична кабина с четири изправена структури за максимална видимост. Освен това, благодарение на ниския център на тежестта и интегралната спирачна система с четири колела, моделът предлага най-голяма безопасност дори при работа на стръмни склонове.

Same Dorado Natural - Задвижван от двигатели на FARMotion, Dorado Natural е най-универсалната машина в своя клас. За него работата в открито поле е също толкова лесна, колкото и в тесни помещения, например в краварници. С ефективна технология, превъзходен комфорт и богат избор от конфигурации, този перфектен универсален трактор винаги е асо във вашата ръка. 

Same Argon - Новата гама Argon предлага общо 6 модела, включително два варианта на 2WD. Всички модели разполагат с най-съвременните двигатели FARMotion, предлагани с 4 изхода на мощност от 65 до 97 к.с., за да подчертаят и без това изключителната пъргавина на тези машини. Както спирачните системи на трактора, така и ремаркето също са нови и вече са в съответствие с най-новите правила за безопасност.

Same Argon³  - Прост, интуитивен и съществен: Argon³ е идеалният избор за допълване на базата за средни до големи ферми или като основен трактор за по-малка ферма.  Многофункционалният Argon³ предлага изключителна гъвкавост и е подходящ за различни дейности - от лека работа на открито до събиране на сено и почистване на помещенията за добитък. Предлага се в три модела, с двигател с мощност 62, 72 или 75 к.с. и варианти на задвижване на 2 или 4 колела. Argon³ е оптималното решение ако търсите пъргавост, маневреност и компактно междуосие.

ВЕРИЖНИ ТРАКТОРИ

Krypton - Демонстрирайки плоска платформа върху нови Silent-Block опори и 6-ролкови колесни коловози, Krypton предлага ненадминат в класа си комфорт. Нископрофилният дизайн на капака и заоблените ръбове позволяват отлична видимост във всички посоки. Приземната контактна площ над 1,6 м² осигурява превъзходна флотация дори в най-лоши условия и стръмни наклони.

Krypton F - Проектиран да бъде непобедим между лозите и със здрави коловози за превъзходна флотация, стабилност и гъвкавост, Krypton F също така осигурява изключителни резултати, когато се използва за общи селскостопански задачи и за тежки обработки на полето. Модерен дизайн и изключителен комфорт за оператора при всички условия на работа също го отличават от тълпата.

Krypton M  - Krypton M е специално проектиран да работи ефективно дори при предизвикателни наклони. Въпреки това, неговата изключителна пъргавина, превъзходна флотация и вродена способност за тежки обработки също го правят отлично решение за работа на полето и за общи селскостопански задачи. Модерен дизайн и изключителен комфорт на кабината са предимства на модела.

ЛОЗАРСКИ И ОВОЩАРСКИ ТРАКТОРИ

Same Frutteto CVT - Frutteto CVT революционизира настоящата селекция от специализирани модели за овощни градини и лозя, благодарение на модерните технологии насочени към повишаване на производителността и осигуряване на оптимален комфорт в кабината. Новият подлакътник MaxCom, иновативната трансмисия CVT, новата кабина и Load Sensing хидравличната помпа със 100 л/мин са това, което прави работата по-опростена и в същото време професионална.

Same Frutteto CVT S/V - SAME Frutteto CVT S прави революция в начина, по който работите в овощна градина или лозе. Той използва най-новите технологични иновации, предназначени да увеличат производителността в един такъв специализиран трактор. Моделите SAME Frutteto са на върха с вградени изключително напреднали технологии като новият подлакътник MaxCom, иновативна непрекъснато променяща се трансмисия, изцяло преработена кабина и хидравлична система със сензорна помпа 100 л/мин.

Same Frutteto - Новият Frutteto е идеалната машина за овощни градини с широка плътност на засаждане. Структурата на трактора го прави подходящ за работа на открито. Тази специална машина е забележителна със своите компактни размери, невероятно малък кръг на завъртане и изключителна маневреност.  Предлага се в широк спектър от конфигурации, с кабина или ролка и платформа (отново специално разработена да пасва на избраните гуми) и с механично управление или с електронно контролирана задна връзка и хидравлични разпределители. Накратко - ефективността, маневреността и комфортът са основен приоритет в дизайна на Frutteto, за да се даде възможност на професионалистите да подобрят още повече своята производителност.

Same Frutteto S/V - Новата гама SAME Frutteto S/V представя първото на специализирания пазар на трактори адаптивно хидропневматично предно окачване. Предлага се в две различни версии - с кабина или окачена платформа и предна ролка. Моделите SAME Frutteto S и V са идеални за лозя и овощни градини или култури с уникални характеристики. С много стегнат кръг на завъртане, тези нови модели са изключително маневрени. Комбинацията от хипер модерен двигател и превъзходната скоростна кутия гарантира лесна работа с намалена консумация на енергия, гарантирайки, че операторите винаги могат да намерят правилната предавка за всяка работа. Бонус са комфортът на класа и ултра модерният дизайн. Новата гама Frutteto S/V е перфектно съобразена с нуждите на съвременните специализирани производители. Накратко - ефективност, пъргавина и комфорт. 

Same Frutteto Natural - Прекият потомък на изключително успешната гама SAME Frutteto - новото семейство Frutteto Natural предлага избор на трактори, проектирани за несравнима ефективност и надеждност. Новото оформление на зоната на водача и изборът на стандартни или компактни версии на задния асансьор са само част от отличителните характеристики на това ново семейство. Очаква ви и богат избор от 3 и 4 цилиндрови двигатели - за мощност, пригодена точно за вашите нужди.

Same Frutteto Classic - Серията трактори Frutteto Classic са в авангарда на специализирания пазар на трактори и дават максимална производителност за машини, оборудвани с класически скоростни предавки със синхронизирана предавка и механични хидравлични управления. Тези модели са следващото въплъщение на гамата Frutteto³ Classic, наследяваща понижената шофьорска седалка от последния модел, но с нов, актуализиран дизайн, който включва супер модерния двигател FARMotion и още по-ефективната функция на Overspeed. Този пакет иновативни функции допълнително подобряват отличните качества на работа на тези машини, надграждайки високата маневреност, комфорт и икономичност на предишните версии.

Same Frutteto Explorer TB - Новата гама SB Explorer TB наследява здравата конструкция, практичност и изключително многофункционална способност на своите предшественици, но сега предлага тези характеристики с още по-голяма мощност и още по-нисък разход на гориво, с въвеждането на съвременните двигатели на FARMotion. Версиите с намалена височина на Explorer, от които TB е най-новата итерация, са идеални за приложение в маслинови гори, овощни градини и тунели с ниска плътност, но също така са много ефективни при хълмисти и планински условия.

Same Explorer³ TB - Тракторите Explorer ³ TB са прости, практични и функционални машини. Те са идеалното решение за професионалиста, който се нуждае от цялостно оборудвана машина, съчетаваща изключителна икономия на гориво с превъзходна производителност и абсолютна надеждност.  Explorer ³ TB са многоцелеви машини, предлагащи перфектния отговор на многобройните нужди на малка ферма, която за първи път се приближава към механизацията - дори за приложения в открито поле. Те са и безценна добавка за по-голяма ферма, изключително ефективни са в маслинови гори, цитрусови и всякакви други овощни градини с широко разположени редове, както и за работа в оранжерии или тунели. 

МИНИ ТРАКТОРИ

Same Solaris - Компактни размери, превъзходен комфорт и изключителна универсалност - перфектната комбинация за всички приложения в ограничени пространства като оранжерии и разсадници. Ето защо Solaris е идеалният трактор за малката ферма, за интензивно земеделие или за хоби фермера. Със своята платформа с по-малки от 20" гуми, Solaris е идеалният избор за ниски култури.  Стабилен и предлагащ отлично сцепление дори на наклони, Solaris е само малък на външен вид - техническите, механичните и експлоатационни характеристики съвпадат с тези на трактор в пълен размер. В действителност от открито поле до специализирани приложения Solaris предлага най-голямата гъвкавост в своя мощен клас (от 35 до 55 к.с.).


SAME. Историята на земеделието събрана четири букви.
Съществува неразделна връзка между SAME и света на земеделието, който компанията е помогнала да се модернизира със своите трактори и безкрайна серия технически иновации. Всеки модел е модерен, ефективен, здрав и добре изграден, безопасен и надежден, верен и неуморен партньор.
SAME спечели доверието на цели поколения земеделски производители по целия свят, превръщайки се в синоним на стойност, солидност и практичност, които винаги е представлявал и които продължава да изразява и до днес.

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved