css templates

ФОТОВОЛТАИЧНИ И СОЛАРНИ СИСТЕМИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТИРЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ЗА СОБСТВЕНИ НУЖДИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА. ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ И АКТУАЛНИ МАРКИ.

АКЦИЯ!

Агроес ЕООД предлага и изгражда фотоволтаични системи с високо качество и 25 години гаранция.
За всички земеделски стопани се предлагат фотоволтаични системи за предстоящото участие в програмите по ПРСР.

Гарантирано изграждане и пускане в експлоатация до “ключ“ по договор.

Позвънете на тел. 0888 980 684 или пратете запитване.

Соларни панели Longi
модел LR4–72HPH-450M

Преобразуването на слънчевата енергия в електрическа не е новост, макар все още да не е навлязла в съвременния живот до степен, превръщаща я в основен енергиен източник. Соларните системи са базирани на технология, чрез която се експлоатира успешно един изцяло природен ресурс. Фотоволтаичният панел е известен също като фотоволтаичен модул или соларен панел. Фотоволтаични панели са монокристални, поликристални и аморфни и могат да бъдат инсталирани в зависимост от характеристиките на покрив, тераса или директно на земята. Работим със соларните панели на Longi, които извеждат фотоволтаичната индустрия до нови висоти с продуктови иновации и оптимизирано съотношение цена-енергия с пробивни монокристални технологии.

LONGi Green Energy Technology, по-рано Xi'an Longi Silicon Materials Corporation, е основен китайски производител на фотоволтаици и разработчик на слънчеви проекти. Longi е най-големият в света производител на монокристални силициеви пластини и е регистриран на Шанхайската фондова борса. За 2020 г. Longi e доставила повече от 20GWp соларни панели в света, което я нареждане на първо място по продажби в световен мащаб. Longi е единствената в света компания, която е определена от Bloomberg New Energy Finance с рейтинг ААА. През 2020г. Longi увеличи значително своят производствен капацитет и понастоящем разполага с 30GW капацитет за производство на соларни панели и 20GW собствен капацитет за производство на соларни клетки.

Соларни клетки – Монокристални ( MONO PERC)
Тегло – 23,5 кг.
Темперирано стъкло – Високо предавателно антирефлектно
Рамка – стъкло със сребърна анодизация
Работна темепература – от – 40градуса С до + 85 градуса С
Номинална мощност по STS – 450 W
Толеранс - +5/-0%
Ефективност на производство – 20.7%
Волтаж работен (Vmpp) – 41,5V
Напрежение работно (Impp) – 10,85А
Напрежение в отворена верига ( Voc ) – 49,3V
Напрежение на късо съединение( Isc ) – 11,6A
Максимален волтаж на системата - 1500 V IEC
Максимално токов предпазител на системата - 20А
Коефициент темепературен на мощността: - 0,36% / С
Температурен коефициент на волтаж: - 0,29% / С
Температурен коефициент на напрежение: 0,05/ С
Размер на панела - дължина 2094мм / ширина 1038мм
Профил на рамката – 35мм 

Литиеви батерии за соларни системи MERITSUN LiFePO4 , модел C4LFP200-48

Търсенето на интелигентни батерии, които позволяват по-голям капацитет и оптимизиране на използването на енергия се увеличава напрекъснато. Съхранението на енергията, произведена през деня, е възможно чрез акумулаторни батерии. По този начин е подсигурено захранване дори през нощта. Енергийните решения са насочени към търсенето на чисто нова и екосъобразна батерия, която да замени оловните акумулатори. Литиево - железният фосфат - LiFePO4 или LFP е най-сигурният от масовите литиево- йонни типове батерии. За разлика от конвенционалните литиево-йонни (Li-ion) клетки, при Lifepo4 технологията по време на химичната реакция не се отделя кислород, а без кислород няма горене. Освен това обемът на съхранение на енергия е почти двойна спрямо оловен акумулатор, товароносимостта им е по-висока, екологичната съвместимост е най-добра, а теглото на самата батерия е малко. Работим само с най-добрите предложения на пазара, затова предлагаме батериите на MERITSUN.

MeriTech Power Limited, дъщерно дружество на JYC Battery Manufacturer Co. Ltd, е пионер в проектите за интелигентна енергия и иновациите в тях. Създадена през 1999 г., компанията има над 20-годишен опит в областта на енергийния професионализъм и интегрирани решения в индустриалните приложения за съхранение на енергия. В крак е с изискванията на ерата на интелигентната и зелената енергия. 
MeriTech развива научноизследователска дейност, има иновационен капацитет с най-съвременни съоръжения и строги производствени процеси по стандарт ISO и е лидер в индустрията като доставчик на батерии LiFePO4, литиеви клетки и интегрирани батерии за системи за съхранение на зелена енергия. 

Волтаж – 243,0 / 328,5 V
Клетка - 3.2V50Ah
PACK – 1P15S
Паралел и серия - 1P90S
Волтаж – 288V
Капацитет – 50Ah
Енергия – 14.4 kwh
Макс. Мощност на подаване – 10-11kw
Макс. Мощност на разреждане – 25A
Макс. Мощност на зареждане – 25А
Напрежение на изключване на разреждането – 243V
Макс. Напрежение на зареждане – 328,5V
Работна температура – 0-40 градуса С
Работна влажност – по ниска от 95%
Комуникация – CAN2.0 / RS485 / DO
Размер на пакета – ш442/д350/в113 мм.
Размер на шкафа – ш600 / д600 / в1600
Ниво на защита – IP20
Сертификати – UL / CE / UN38.3 

Хибриден инвертор GoodWe 
модел GW10K-ET

GoodWe може да предложи цялостно портфолио от продукти и решения за жилищни, търговски и комунални фотоволтаични системи, като гарантира, че производителността и качеството вървят ръка за ръка в цялата гама.
С акумулираща доставка от повече от два милиона инвертора и инсталиране в повече от 100 страни, соларните инвертори GoodWe са били използвани в жилищни и търговски покриви, промишлени и комунални системи в диапазон от 0,7kW до 250kW. Хибридните инвертори GoodWe предлагат надеждна работа и отлични показатели и са признати от клиентите по цял свят.

GoodWe е водещ световен производител на фотоволтаични инвертори и решения за съхранение на енергия. Регистриран е като акционерно дружество на Шанхайската фондова борса.
GoodWe има повече от 2000 служители, разположени в 15 различни държави и се счита за глобален инвертор за съхранение No1 от Wood Mackenzie през 2020 г. GoodWe също се класира като един от 10 -те най -добри доставчици на инвертори от IHS Markit и е постигнал 6 поредни TUV Rheinland Награди „All Quality Matters“.
GoodWe е създал интегрирана система за обслужване, продажба и сервиз по целия свят, целящ да предложи глобална подкрепа на всички клиенти, включително консултации по проекти, техническо обучение, поддръжка на място и следпродажбено обслужване.
Where the sun shines, there is GoodWe!

Макс.PV мощност – от 5 до 100квт
Макс. PV напрежение – според инвертора
Номинално PV напрежение – според инвертора
Макс. PV входен ток - 12,5А / 12,5А
MPPT обхват на напрежението - 200-880Vdc
MPPT номер - 2
Работна честота – 50 / 60HZ
Диапазон на напрежението на батерията - 180-800Vdc
Номинално напрежение на батерията - 400Vdc
Работно мрежово подаване волтаж – 230Vac/ 400Vac / 220Vac / 380Vac 3 NPE
Макс. заряд I разряд ток - 25A / 25A
MPPT ефективност – 99,9%
Тегло – 40кг 

*ЗАБЕЛЕЖКА: Техническите данни са от Март 2021г и подлежат на развитие и технически промени.


АГРОЕС ЕООД  има безспорен опит в проектирането и изграждането на фотоволтаични системи и е в течение с всички изисквания по националната програма ПРСР. Ние сме тук, за да Ви покажем, че соларната енергия не е просто поредната скъпа технология, която прокарват еколозите. Тя е задължителна част от Вашето стопанство, която ще му осигури енергия за захранване на собствени му нужди, което в бъдеще ще спести всичките Ви разходи за електроенергия.

Устройствата, захранвани със слънчева енергия работят 24/7 - денем събират енергия от слънцето дори и в облачни дни, а през нощта акумулаторните батерии съхраняват тази енергия. Цената за изграждане на фотоволтаична централа в последните години значително намалява и сега е най-подходящият момент за инвестиция от подобен вид. Фотоволтаичните панели, които предлагаме са устойчиви на по-тежки климатични условия - сняг, градушка, вятър и др. и даваме 25 години гаранция за всяка наша поръчка. 
При допълнителни въпроси и колебания относно соларната енергия, нашият екип е насреща, за да разясним всичко, което Ви интересува.

© Copyright 2021 Agroes EOOD - All Rights Reserved