free website maker

ТРАКТОРИ

ТРАКТОРИТЕ TYM

Да, вече и в България е възможно да си закупите трактор с добро качество, гарантиран сервиз и резервни части на цена, която е достъпна и изгодна за всеки земеделски производител! На Вашето внимание - корейските трактори TYM, които навлязоха в България с достъпни цени и двигатели от YANMAR, Perkins и DEUTZ и от десетина години набират все по-голяма популярност тук. TYM e компания от Сеул, Южна Корея, която произвежда над 20 000 трактора годишно в мощностния диапазон до 130 кс. Компанията е основана през 1951 година, като към настоящият момент имат над 1500 служители и над 400 млн. долара годишен оборот. Завода в Иксан е разположен на над 100 000 м2 площ. Освен собствената марка TYM, корейците произвеждат ОЕМ трактори за брандове като Mahindra, SAME и други. Собственият им бранд се продава изключително успешно основно в САЩ и Австралия.

Гамата трактори произвеждани от TYM варира в мощност от 25 до 130 к.с. , което ги прави с пълно покритие за работните процеси в малките и средни стопанства. Компанията има свой фокус и върху специализираните трактори за овощарство, зеленчукопроизводство и животновъдство. Фокусът в България е върху три модела от бранда TYM - Т393, Т503 и Т654, съответно с мощност 40, 50 и 67 к.с. Двигателите са съответно YANMAR, Perkins и DEUTZ.
Трансмисиите при тези модели са с 12х12, 16х16 и 24х24 предавки с механичен реверс, като всички трактори са оборудвани с климатик, две двойки хидравлични изводи, 2 вида тегличи, допълнителни тежести, джойстик за челен товарач. Моделите могат да се доставят и без кабина. Машините са изцяло предназначени за дейности, свързани с овощарството, лозарството, животновъдството и отглеждането на маслодайни култури.

ТОВАРАЧИ, ШРЕДЕРИ, ПРЕСИ

КУЛТИВАТОРИ

ДИСКОВИ БРАНИ

СЕЯЛКИ

ПЛУГОВЕ

РЕМАРКЕТА, ТОРАЧКИ

ПРЪСКАЧКИ


Агроес ЕООД е официален дилър на Стойчеви 57-62 за Северозападна България. Предлагаме цялата гама от машини на фирмата, които може да откриете на http://www.stoychevi.com/ - от торачки и пръскачки, през трактори – 35-290 кс до зърнокомбайни и модерни сушилни; от най-обикновените до най-сложните култиватори, плугове, компактори и други почвообработващи машини; телескопични товарачи с всички необходими приставки; съвременни машини за картофо- и зеленчуко-производство; сеялки за директна, полу-директна и конвенционална сеитба, селскостопански ремаркета и тороразпръскващи единици. Компанията е единствен оторизиран дилър за тракторите Zetor и TYM в България, на прикачния инвентар на UNIA и на директните сеялки на Great Plains USA.

Ние Ви предлагаме иновативност, мощ и висока продуктивност. Спестете усилия, време и разходи, инвестирайки в изпитаната и доказала се с качествата си селскостопанска техника на Great Plains, мощния прикачен инвентар на UNIA, в традициите на тракторите Zetor, пръскачките на Pilmet и Tifone и други квалитетни фирми на световно равнище. При нас ще получите професионална консултация от фермери за фермери, добра обезпеченост от резервни части и сервиз.  

В случай, че все още не можете да си позволите крупни инвестиции в нови машини, ние ще Ви предложим комбайни и трактори втора употреба, в много добро техническо състояние и на добри цени.

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved