responsive web templates
ЧЕЛНИ ТОВАРАЧИ

При челните товарачи топ продуктът на ТЕНИАС е от новата серия „Evolution“. Той илюстрира по най-добрия начин продължаващото десетилетия стремеж на фирмата за развитие, разработки и иновации. 
Приспособимостта му към всички типове трактори, гъвкавостта и здравината му го правят високоефективен товарач. В каталога приложен в сайта на фирмата производител може да проверите кой тип челен товарач е подходящ за Вашия трактор.

Снабден е със система DRP за по-бързо и по-безопасно свързване и разкачване. Тя позволява незабавно свързването или изключването на хидравличните и електрическите конектори чрез просто повдигане или спускане на лоста, без загуба на масло. Регулира налягането в буталата на барабаните, където съчествува механичен контакт, предотвратявайки възможни счупвания. Отнема само няколко секунди, за да свържете или разкачите всички инструменти.

Определящата характеристика на тази серия е нейната структура от дълготрайни здрави рамена. Всички фуги в товарача имат самозамазващи се втулки и обработени поцинковани болтове, за да се постигне добро прилягане във всеки от тях. Системата за вътрешен паралелограм подобрява страничния поглед от кабината на трактора и осигурява самонивелиране.

Моделите на марката са разделени по номер спрямо конските сили на тракторите както следва:
Т7 - по-малко от 60 к.с. 
Т8 - лозаро-овощарски трактори под 110 к.с. 
Т9 - 60-90 к.с.
Т10 - 80-110 к.с.
Т20 - 100-140 к.с.
Т30 - 130-170 к.с.
Т40 - 160-220 к.с.

Всеки товарач идва с опция за хидравлично амортизиране - система, която осигурява допълнително удобство, като премахва целия воден чук, произведен при шофиране. Работи с помощта на кросгейт с възможност за едновременни движения и предлага трета функция за работа на хидравлични уреди. По желание на клиента товарачът може да бъде персонализиран, като се боядиса с цвета на трактора. 

Последвайте линка за да проверите съвместимостта на челните товарачи Тениас с всеки модел трактор, както и допълнителните
спецификации на всеки един от тях.

КАТАЛОГ ПО МАРКИ


От създаването си през 1956г. като сервиз за ремонт на селскостопанска техника ТЕНИАС непрекъснато се приспособява към нуждите възникващи в сектора. Днес брандът е натрупал богат опит в проектирането, производството и комерсиализацията на челни товарачи и приспособления за обработване на земи. Този опит, наред с базата на компанията, разполагаща с най-модерните машини и технологични средства на пазара, гарантира, че нейните продукти имат отлична репутация в над 50 страни по света.
А и повече от половин век израстване в сектора е най-голямото доказателство за доверието на клиентите и гаранцията за качество на продуктите, което фирмата може да даде.
Различни приспособления, които предлага марката, са проектирани така, че да се адаптират към всички нужди на селското стопанство, отглеждането на добитък и строителството. Изработени са с най-висококачествени материали, за да се осигури максимална безопасност, дълъг живот и пълноценна работа.

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved