html templates
wile vlagomer za razlichni kulturi model 55

Wile 55 - Влагомер за различни култури

Wile 55 е основен инструмент за всички фермери при нужда от точно измерване на влагата в зърното и семената. Wile 55 извършва измерванията бързо и прецизно и е лесен за употреба. Влагомерът се характеризира с голям цифров дисплей, система за температурна компенсация и здрава алуминиева конструкция. Комплектът включва колан за носене през рамо, ръководство за употреба и батерия 9 волта. 
Влагомерите Wile са с 1 година гаранция.

BGN 467.00 /без ДДС/

МултифункционаленС Wile 55 имате възможност за измерване на 16 различни зърнени култури, които са въведени в паметта на влагомера. Влагомерите на Wile имат и базова скала, която дава номинална стойност на измерването. Използва се най-вече за калибриране на влагомера, но може да се използва и за измерване на зърнени култури различни от програмираните 16 вида в паметта на влагомера. За целта се използват преобразувателни таблици за най-разпространените типове зърно.

Лесен за употреба - Измерването с Wile 55 е лесно. След като бъде избран тип зърно измерването става с натискане на един бутон. Големият дигитален дисплей прави разчитането на резултатите лесно дори и при слаба светлина. За лесна ежедневна употреба влагомерът има залепен стикер отстрани на дисплея с кратко ръководство за употреба.

Автоматична компенсация на температурата Влагомерът Wile 55 има два температурни сензора – един на платката и един в тестовата клетка на влагомера. Тези сензори компенсират температурните разлики между пробата и влагомера, корегирайки автоматично стойността за измерената влажност. Тази функция осигурява най-голяма точност при меренето на влажност в зърното. 

Измервани култури - Мека пшеница, Ечемик, Ечемик 6 редов, Рапица, Слънчоглед, Царевица, Царевица 20-40%, Твърда пшеница, Овес, Сорго, Грах, Соя, Просо, Боб, Кориандър, Пшенично брашно 

Диапазон за измерване и допълнителни характеристики:
- Зърно и семена 8 – 35%
- Маслодайни семена 5-25%
- Възможност за калибриране на уреда
- Усредняване на серия от измервания
- Измерване чрез натискане на един бутон
- Кратко упътване оформено върху стикер на влагомера
- Температура при работа 0-40° C
- Температура за съхранение -20-60° C
- Точност +/- 0,5 % влажност при нормално зърно
- Захранване - батерия 9V (IEC 6F22)

wile vlagomer 65 plus temperaturna sonda model 651

Wile 65 - Влагомер за различни култури

Влагомер за цели зърна и семена. Wile 65 има същите доказани свойства на измерване, които и Wile 55. Освен това предлага графичен LCD дисплей с меню на български език и възможност за използване на външна температурна сонда Wile 651 за мерене на различни култури. Комплектът включва колан за носене през рамо, ръководство за употреба и батерия 9 волта.
Влагомерите Wile са с 1 година гаранция.

BGN 550.00 /без ДДС/

МултифункционаленС Wile 65 имате възможност за измерване на 16 различни зърнени култури, които са въведени в паметта на влагомера. Влагомерите на Wile имат и базова скала, която дава номинална стойност на измерването. Използва се най-вече за калибриране на влагомера, но може да се използва и за измерване на зърнени култури различни от програмираните 16 вида в паметта на влагомера. За целта се използват преобразувателни таблици за най-разпространените типове зърно.

Лесен за употреба - Измерването с Wile 65 е лесно и бързо. Бoравенето с влагомера става посредством два бутона, а лесният за разчитане дисплей Ви ръководи по време на измерванията. Дисплея показва типа зърно и Ви помага да направите допълнителни настройки преди замерването. Отстрани на дисплея е залепено кратко ръководство с описана последователност и стъпките при измерване.

Външна температурна сонда - Wile 65 има изход за допълнителна външна температурна сонда (W651), която може да бъде използвана за различни температурни измервания на зърно, силаж и други. Когато използвате външна температурна сонда, резултата ще бъде показан с големи цифри на дисплея.

Автоматична компенсация на температурата Влагомерът Wile 65 има два температурни сензора – един на платката и един в тестовата клетка на влагомера. Тези сензори компенсират температурните разлики между пробата и влагомера, корегирайки автоматично стойността за измерената влажност. Тази функция осигурява най-голяма точност при меренето на влажност в зърното. 

Измервани култури - Мека пшеница, Ечемик, Ечемик 6 редов, Рапица, Слънчоглед, Царевица, Царевица 20-40%, Твърда пшеница, Овес, Сорго, Грах, Соя, Просо, Боб, Кориандър, Пшенично брашно. В паметта на Wile 65 са записани най-често срещаните видове зърно и те са специално програмирани за регионалните разлики в сортовете зърно. В допълнение към предварително програмираните видове зърно, Wile 65 може да измери голямо разнообразие от зърнени храни и семена с отделни таблици за преобразуване.

Диапазон за измерване и допълнителни характеристики:
- Зърно и семена 8 – 35%
- Маслодайни семена 5-25%
- Възможност за калибриране на уреда
- Усредняване на серия от измервания
- Лесен за разчитане цифров дисплей
- Меню на български език
- Температура при работа 0-40° C
- Температура за съхранение -20-60° C
- Точност +/- 0,5 % влажност при нормално зърно
- Захранване - батерия 9V (IEC 6F22)

wile vlagomer kulturi model 78

Wile 78 - Влагомер за различни култури

Влагомерът Wile 78 е върховият модел на Wile, който мери 21 вида зърнo и семена. Има специално покритие на зъбите на мелничката за по-дълъг период на експлоатация.  Влагомерът се характеризира със здрава алуминиева конструкия, капачка с ергономичен дизайн и дисплей с подсветка. Комплектът включва влагомер, калъф, четки за почистване, ръководство за употреба и батерия.
Влагомерите Wile са с 1 година гаранция.

BGN 625.00 /без ДДС/

МултифункционаленС Wile 78 имате възможност за измерване на 21 различни зърнени култури, които са въведени в паметта на влагомера. Влагомерите на Wile имат и базова скала, която дава номинална стойност на измерването. 

Лесен за употреба - Wile 78 е лесен за използване с опция за корекция на калибрацията.

Автоматична компенсация на температурата Влагомерът Wile 78 има два температурни сензора – един на платката и един в тестовата клетка на влагомера. Тези сензори компенсират температурните разлики между пробата и влагомера, корегирайки автоматично стойността за измерената влажност. Тази функция осигурява най-голяма точност при меренето на влажност в зърното. Освен това влагомерът пресмята усреднен резултат от няколко последователни изчисления за допълнителна точност на крайната стойност.

Измервани култури - Ечемик, Боб, Елда, Царевица, Грах, ленено семе, Просо, Синап, Овес, Рапица, Бяла детелина, Червена детелина, Ориз, Ръж, Райграс, Сорго, Соя, Слънчоглед, Тимоти трева, Тритикале, Пшеница.

Диапазон за измерване:
- Зърно и семена 8 – 40%
- Маслодайни семена 5-25%
- Възможност за калибриране на уреда
- Усредняване на серия от измервания
- Изкарва резултат за по-малко от 20 секунди
- Температура при работа 0-40° C
- Температура за съхранение -20-60° C
- Точност +/- 0,5 % влажност при нормално зърно
- Захранване - батерия 9V (IEC 6F22)

wile temperaturna sonda model 651

Wile 651 - температурна сонда

Сондата за измерване на температурата.
Използва се за измерване на температурата на съхраняваните сено, компост и други култури.
Дължина - 95 см.

BGN 160.00 /с ДДС/

wile vlagomer za zurno model 200

Wile 200 - Влагомер за зърно

Влагомер за зърно с измерване на хектолитър. Бързо, лесно и прецизно измерва влажност, хектолитър, температура.
Влагомерът е с LCD дисплей с подсветка, USB порт, автоматична температурна компенсация и интегрирана система за нивелиране. Конструиран е за директни измервания.

Спецификации:
- Диапазон на влажност: 4% - 45% в зависимост от типа зърно
- Диапазон на температура: 5° - 45°C
- Повторяемост: ±0.3% в нормален диапазон на влага за съхранявано зърно
- Показания на дисплея: през 0,1%  

BGN 990.00 /без ДДС/


Farmcomp прави революция в селскостопанския пазар вече повече от 75 години. Марката обслужва мрежа от клиенти по целия свят с иновативни решения в електронните уреди за измерване на влага и енергийните оградни системи. Поризводството влага качество, надеждност и най-новите технологии и затова е световен лидер на пазара. Farmcomp предлага широка гама от висококачествени електронни устройства за тестване на влага - серията Wile, и в момента е стандарт, с който се сравняват всички други тестери за влага.
Условията на околната среда не могат да повлияят по никакъв начин на показанията на влагомерите Wile - благодарение на вградения микропроцесор, който взема предвид температурната разлика между тестовата проба и въздуха. Освен това устройството прави няколко поредни змервания, след което изчислява и показва средно получения резултат.

© Copyright 2019 Agroes EOOD - All Rights Reserved